Κάθε φορά που σκέφτομαι την γη, η πρώτη  εικόνα που έρχεται στο μυαλό μου είναι από την ταινία APOLLO 13 με τον Tom Hanks. Βρίσκεται μέσα στο διαστημόπλοιο χαμένος στο διάστημα χωρίς να ξέρει αν θα ξαναεπιστρέψει στην γη, αιωρούμενος κάπου στο σύμπαν μαζί με τους συντρόφους του και κοιτώντας έξω από το φινιστρίνι του διαστημόπλοιου, αντικρίζει την όμορφη εικόνα της υπέροχης γης μας! Σηκώνει τον αντίχειρα του και κλείνοντας το ένα μάτι όλη η γη κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Όλος ο πλανήτης γη, ο γαλάζιος πλανήτης που μας φιλοξενεί, μοιάζει τόσο μικρός και μακρινός σαν ψεύτικος. Ευτυχώς στην συγκεκριμένη αποστολή όλο το πλήρωμα επέστρεψε γιατί δεν είχαν αίσιο τέλος όλες οι αποστολές στο διάστημα. Ο άνθρωπος έχει ανησυχίες και ψάχνει εξωγήινους και κατοικήσιμους πλανήτες εκτός της γεώσφαιρας με οποιοδήποτε τίμημα και με πολύ θάρρος.

Πάμε τώρα στα σημαντικά και περίεργα. Ήξερες ότι η γη είναι ένας ζωντανός οργανισμός? Ότι έχει παλμό, έχει συχνότητα που αντηχεί και ο ανθρώπινος εγκέφαλος πάλλεται με αυτή τη συχνότητα αντήχησης? Η συχνότητα μετριέται σε HZ και μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν περίπου 7.8 hz ενώ από το 2014 έχει φτάσει τα 16hz! Ξέρεις πως αν συντονιστεί ο εγκέφαλος σου με τον παλμό της γης θα βρίσκεσαι στην Άλφα κατάσταση των 8-14hz εγρήγορσης και γαλήνης με καθαρές σκέψεις και απελευθέρωση μνημών και αληθειών που πριν δεν τις έβλεπες? Στην Άλφα κατάσταση ο άνθρωπος γεφυρώνει συνειδητό με υποσυνείδητο ή υπερσυνείδητο, δεν δεσμεύεται από χώρο και χρόνο, αυξάνεται η διαίσθηση και η δημιουργία του. Αν συντονισθεί πλήρως ο άνθρωπος με την άνοδο του “καρδιακού παλμού της γης ή ανεβάσει παραπάνω την προσωπική του συχνότητα με τεχνικές, αισθάνεται υπέροχα! Βέβαια αυτή η επιτάχυνση έχει σωματικό αντίκτυπο που ξεσπάει σε κόπωση και ζάλη..

Αντιθέτως, αν κάποιος πάει να αντισταθεί σε αυτή την άνοδο για λόγους φόβου, άγνοιας ή αδυναμίας.., όλα αυτά γίνονται αιτία για να ξεκινήσουν διάφορες ψυχοσωματικές ασθένειες. Ένας ακόμη παράγοντας που αλλάζει στην γη μας και έχει επιπτώσεις στον άνθρωπο είναι η επιτάχυνση στην μετακίνηση του βόρειου μαγνητικού πόλου. Παλιά κινούταν με ταχύτητα 16χλμ τον χρόνο και από τα μέσα του 1990 κινείται με 56χλμ χωρίς να μπορούν να το εξηγήσουν οι επιστήμονες. Και οι δυο αυτές αλλαγές παρατηρήθηκε ότι άρχισαν την ίδια περίοδο.

Όλα αυτά τα φαινόμενα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα. Όσοι ασχολούνται ενεργειακά με την γη ταυτίζονται με τα υπόλοιπα τα οποία λίγο πολύ πιστεύω πως κάπως έτσι ενεργούν προς τον άνθρωπο. Σημασία έχει η αλλαγή της γης και ιδιαίτερα η κλιματική η οποία επηρεάζει πολλούς ακόμη τομείς. Θα τα αναλύσουμε πιο κάτω παρέα μαζί με τις εναλλακτικές που έχει ο άνθρωπος για να την σταματήσει. Γιατί η γη μας είναι υπέροχη και εκτός από μπλε χρειάζεται και το πράσινο για να επιβιώσουμε εμείς που ζούμε πάνω της. Και είναι υποχρέωση μας να την προστατέψουμε, να την διατηρήσουμε για το μέλλον και να βρούμε λύσεις για οποιοδήποτε.