Αγαπημένα σας φαγητά, όπως πίτες, μουσακάς, παστίτσιο και άλλα ίσως χρειαστεί να τα βάλετε στη συντήρηση ψυγείου και να τα καταναλώσετε προσεχώς.
Θα έχετε προσέξει ότι το αλουμινόχαρτο, η μεμβράνη ή το καπάκι του τάπερ που τα σκεπάζετε, μαζεύουν υγρασία και η μπεσαμέλ ή το φύλλο της πίτας χαλάνε. Νοτίζουν όπως λέμε και δεν είναι ιδιαίτερα γευστικά πια. Επίσης δεν είναι κατάλληλα για κατανάλωση για λόγους υγείας διότι η υγρασία δημιουργεί μύκητες και βακτήρια.
Αυτό μπορεί να αλλάξει αν τοποθετήσετε στο πάνω μέρος του οποιοδήποτε φαγητού λίγο χαρτί κουζίνας. Το χαρτί θα απορροφήσει την υγρασία και το φαγητό θα παραμείνει φρέσκο και τραγανό. Αν παρατηρήσετε πως το χαρτί γίνει νωπό πριν την κατανάλωση όλης της ποσότητας, αρκεί να το αλλάξετε. Μία δοκιμή θα σας πείσει!